fbpx

Trainingen

/Trainingen
Trainingen2019-12-18T13:16:15+00:00

Het MCE biedt verschillende trainingen op het gebied van Mindfulness en Compassie.

Er starten diverse mindfulness trainingen op verschillende data en tijden. Zo is er altijd wel een passende training te vinden. Maak hieronder je keuze en lees meer over de inhoud van de training van je keuze. Mocht je vooraf meer informatie willen of een vraag hebben gebruik dan het contactformulier.

8-weekse mindfulness trainingen

De officiële 8 weekse Mindfulness training (MBSR) is een praktische training voor het cultiveren van mindfulness als vaardigheid.

Bekijk aanbod

Mindfulness TANDEM trainingen

De mindfulness TANDEM training is voor personen met beginnende dementie én hun mantelzorger. Creëer samen meer rust, acceptatie en veerkracht.

Bekijk aanbod

Compassie
trainingen

Met een compassie training ontwikkel je het vermogen om een mildere en vriendelijker houding naar jezelf aan te nemen, juist op momenten dat je dat goed kunt gebruiken.

Bekijk aanbod

Mindfulness Jaargroep

Je hebt al een mindfulnesstraining gedaan. je wilt je mindfulness blijven voeden met ondersteuning van een ervaren trainer.

Bekijk aanbod

Mindfulness training voor ouderen

Mindfulness voor ouderen biedt ondersteuning bij het omgaan met de uitdagingen die het leven op oudere leeftijd met zich meebrengt.

Bekijk aanbod

Stilte retraite Maart 2020

Tijdens deze mini-retraite neem je een dag afscheid van het gewone leven van verwachtingen, Je ontwikkeld de kunst om niet TE DOEN en alleen maar TE ZIJN met dat wat er op dat moment is.

Bekijk aanbod

Worksop: kennismaken met mindfulness

Wil je weten of een mindfulness training iets voor je is of iets voor jou kan betekenen? Kom dan nog vóór de zomervakantie naar een mindfulness introductieworkshop.

Bekijk aanbod