fbpx

Workshop: kennismaken met Mindfulness

/Workshop: kennismaken met Mindfulness

Workshop: kennismaken met Mindfulness

Workshop: kennismaken met Mindfulness

Wil je weten of een mindfulness training iets voor je is of iets voor jou kan betekenen? Kom dan nog vóór de zomervakantie naar een mindfulness introductieworkshop.

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Mindfulness? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze workshop.
Mindfulness is tegenwoordig voortdurend in de belangstelling. Maar wat is het nu eigenlijk en wat kan het voor jou betekenen? De workshop biedt je een mooie gelegenheid om alle informatie over de officiële 8 weekse mindfulness training (MBSR) te verkrijgen. Je kunt meedoen met een oefening zodat je ook kunt ervaren. Er is ruim tijd voor een kop thee en iets lekkers en natuurlijk voor al je vragen.

Vragen? Neem contact op met het contactformulier.

Aanmelden
Ontmoet de trainer

Praktische informatie

Startdatum: 4 juni 2019
Begintijd: 19.00
Eindtijd: 21.00
Investering 15,00
Door |2019-05-30T22:06:32+00:0014 mei 2019|workshop, Workshop: kennismaken met Mindfulness|Reacties uitgeschakeld voor Workshop: kennismaken met Mindfulness

About the Author:

Paul is een gepassioneerd mindfulness en compassietrainer. Hij heeft zijn opleidingen tot mindfulness trainer (MBSR) gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Zijn opleiding tot compassie trainer (MBCL) volgde hij bij Frits Koster en Erik van den Brink. Zijn interesse gaat vooral uit naar de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven. Hij zegt daarover: “mindfulness is geen trucje. Het is ook geen gecultiveerde ‘manier van doen’. Mindfulness kun je namelijk niet ‘doen’. Het is een actieve levenshouding die je door training, in een altijd aanwezige verbinding met het dagelijks leven, kunt ontwikkelen Paul is categorie 1 gecertificeerd en als zodanig ook geregistreerd bij de VMBN. Parallel aan zijn werk als trainer is hij psychosociaal therapeut en coach, vrijgevestigd, met een eigen praktijk. (www.paulvangemert.nl) Paul is tevens oprichter van het Mindfulness Centrum Eindhoven.