fbpx

Mindfulnesstraining

/Mindfulnesstraining

Mindfulnesstraining

Mindfulnesstraining

De officiële 8 weekse mindfulness training is op open inschrijving. Deze training is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten, met verschillende achtergrond en motivatie, is welkom en kan ervan profiteren.

Er wordt gewerkt in kleine groepen, minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Indien er minder dan 6 aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum bestaat de mogelijkheid dat in overleg met de betreffende deelnemers, groepen worden samengevoegd.

Na je aanmelding volgt altijd een kennismakingsgesprek met de trainer. Hij zal hiervoor contact met je opnemen.

Aanmelden
Ontmoet de trainer

Praktische informatie

Startdatum: nog niet bekend
Alle data: nog niet bekend
Begintijd: nog niet bekend
Eindtijd: nog niet bekend
Investering 395,00
Door |2021-03-09T19:36:27+00:0025 juni 2020|Mindfulness training|Reacties uitgeschakeld voor Mindfulnesstraining

About the Author:

Paul is een gepassioneerd mindfulness en compassietrainer. Hij heeft zijn opleidingen tot mindfulness trainer (MBSR) gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Zijn opleiding tot compassie trainer (MBCL) volgde hij bij Frits Koster en Erik van den Brink. Zijn interesse gaat vooral uit naar de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven. Hij zegt daarover: “mindfulness is geen trucje. Het is ook geen gecultiveerde ‘manier van doen’. Mindfulness kun je namelijk niet ‘doen’. Het is een actieve levenshouding die je door training, in een altijd aanwezige verbinding met het dagelijks leven, kunt ontwikkelen Paul is categorie 1 gecertificeerd en als zodanig ook geregistreerd bij de VMBN. Parallel aan zijn werk als trainer is hij psychosociaal therapeut en coach, vrijgevestigd, met een eigen praktijk. (www.paulvangemert.nl) Paul is tevens oprichter van het Mindfulness Centrum Eindhoven.