fbpx

Algemene voorwaarden

/Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden2018-12-14T11:00:25+00:00

Aanvang van de training

De training vindt doorgang bij 4 of meer deelnemers. Bij onvoldoende inschrijvingen volgt volledige restitutie. Als de trainer ziek is of anderszins door overmacht niet aanwezig kan zijn op een trainingsbijeenkomst, dan zal de trainer eerst proberen voor een vervanger te zorgen. Als dit niet lukt, wordt op een nader te bepalen datum een vervangende bijeenkomst aangeboden.

Deelname en betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van het aanmeldformulier volgt een intakegesprek, telefonisch of persoonlijk. Daarna besluit je samen met de trainer of je gaat deelnemen aan de training. Deelname aan de training betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Er wordt een plek voor je gereserveerd en je ontvangt de factuur voor de training. De factuur dient binnen 7 dagen te zijn voldaan en te allen tijde voor aanvang van de eerste trainingsbijeenkomst.
Bij annulering tot een maand van tevoren rekenen we € 25 administratiekosten. Bij annulering tot twee weken van tevoren wordt de helft van het cursusgeld in rekening gebracht. Na twee weken is geen annulering meer mogelijk. Je kunt je eventueel wel laten vervangen, mits je vervanger aan de voorwaarden van de doelgroep voldoet. Ook is het mogelijk je deelname om te zetten naar een andere trainingscyclus. Neem hierover contact met ons op via het contactformulier.

Eigen risico

Deelname aan de training geschiedt geheel op eigen risico. De training is geen therapie en geen vervanging voor geneeskundige behandeling.
Meldt eventuele lichamelijke en/of psychische klachten alsjeblieft voor aanvang van de training aan de trainer.
Mindfulness Centrum Eindhoven of bij haar aangesloten trainers kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten van de deelnemer. Mindfulness Centrum Eindhoven is niet aansprakelijk voor diefstel of verlies van persoonlijke eigendommen in of nabij de trainingslokatie.